Arbejde i et callcenter

”Hvad er et callcenter job?” Når man taler om at arbejde i et callcenter, er der primært tale om 2 meget forskellige typer jobs: Telemarketing og Kundeservice. Outbound og inbound. Her fortæller vores kundeservicespecialister om at arbejde i et inbound callcenter.

callcenter job

Job i et callcenter

Ringer du op? Eller besvarer du telefoner? Det er den helt lavpraktiske forskel på et job i et callcenter der laver telemarketing, og et job i et callcenter der laver kundeservice. Selvom det ikke det lyder som den store forskel, så er der en verden til forskel. Hvis du er drevet af salg, salgs mål og højt tempo, vil du formentlig være bedst egnet til telemarketing. Hvis du mere er drevet af give høj og konsekvent kundeservice, vil du formentlig være bedst egnet til et kundeservice job – og dermed CityCallCenter.

Kundeservice job i CityCallCenter

CityCallCenter er et inbound callcenter i København med ca. 32 ansatte, og med fuld fokus på kundeservice. Hver enkelt medarbejder sidder med et stort ansvar og spiller en vigtig rolle. Vi tror på, at når medarbejderne har det godt, leveres der en bedre service i vores callcenter. Derfor er vores medarbejders velvære og trivsel på arbejdspladsen vigtig for os. Uden gode kundeservicemedarbejdere, kan vi ikke eksistere.

Vi har en åben kultur og er lydhøre over for, hvad den enkelte medarbejder mener: ”Jeg synes, at CityCallCenter er en god arbejdsplads, da der er søde kolleger og forholdet mellem ledelsen og ansatte er rigtig godt”, fortæller en af kundeservicemedarbejderne. Den gensidige feedback er central, hvortil tillid, ærlighed og respekt vægtes højt.

I vores callcenter kan der ydermere opleves en uformel kultur, hvor der er plads til hygge og sjov samtidig med, at der ageres professionelt. Der lægges vægt på det sociale ved blandt andet at prioritere vores sommerfester, julefrokoster og fredagsbarer. Her samles de forskellige kundeservicespecialister, som består af et fuldtidsteam og et deltidsteam herunder natholdet.

Hvad er et callcenter job?

Den primære opgave i et callcenter job hos CityCallCenter, er at besvare telefoner og levere kundeservice på vegne af vores kunder. Vores kunder er virksomheder i forskellige brancher og i forskellige størrelser i Danmark. Dette er vores hold af specialister ansvarlige for døgnet rundt, hvor vi både har et fuldtidshold og et NAW-team ansat. NAW står for Nat, Aften og Weekend.

Som kundeservicemedarbejder i CityCallCenter kan du forbedre dine kompetencer inden for kommunikation og kundeservice, samtidig med at du opnår et bredt kendskab til adskillige virksomheder fra forskellige brancher. En af fuldtidsmedarbejderne uddyber: ”Med arbejdet i CityCallCenter har jeg lært at tale med forskellige mennesker, opnået viden om adskillige kunder samt tilegnet mig kompetencer inden for konflikthåndtering, administration og teamwork. Endvidere har jeg opnået it-færdigheder i forskellige computerprogrammer.”

Udover at besvare de mange telefonopkald, råder CityCallCenter over mødelokaler, kontorlokaler og virtuelle kontorer. Vores kundeservicemedarbejdere står ligeledes for at klargøre mødelokalerne, tage imod gæster i receptionen samt sikre sig, at dagligdagen fungerer for både CityCallCenter og kontorlejerne.

Kundeservice job fuldtid

En fuldtidsstilling i CityCallCenter er den perfekte mulighed, hvis du leder efter et arbejde i dit sabbatår, eller blot søger nye udfordringer inden for kundeservice og administration. Fuldtidsholdet arbejder primært i dagtimerne inden for almindelig åbningstid, dog med enkelte aftenvagter også. Som fuldtidsansat bliver du ansvarlig for en række af CityCallCenters kunder.  Du vil være primær kontakt, og derfor skal afholde eventuelle kundemøder og sikre, at dine kunder er glade og tilfredse med vores service.

For eksempel startede en af vores fuldtidsansatte som kundeservicemedarbejder, og er efterfølgende vokset ind i roller som Facility Manager: ”CityCallCenter er en arbejdsplads, hvor der er plads til at vokse. Man får mulighed for at arbejde med netop de områder, som interesserer en”, fortæller hun.

Ligeledes fortæller en tidligere fuldtidsansat, hvordan han arbejdede med forskellige områder i CityCallCenter: ”Jeg var både ansvarlige for adskillige kunder, SoMe-kanaler og oplæring af nye medarbejdere. Disse ansvarsområder fik mig til at føle mig nyttig og taget seriøs. På denne måde har jeg udviklet kompetencer, som jeg ikke vidste, at jeg havde.”

Således sikrer CityCallCenter, at medarbejderne trives og får muligheden for at udvikle sig selv i et professionelt miljø præget af tillid. Hver enkelt medarbejder spiller en vigtig rolle med hver sine ansvarsområder.

Kundeservice job deltid

Når vores fuldtidsansatte holder fri, arbejder NAW-teamet, som dækker over tidsrummene uden for normal arbejdstid. Et job i dette team passer derfor perfekt som for eksempel et studiejob, da stillingen er deltid og arbejdstiderne ligger uden for undervisningen.

Flere af CityCallCenters medarbejdere starter som fuldtidsansat i callcenteret, og fortsætter på deltidsteamet når de starter studie. Hertil uddyber en af disse medarbejdere: ”Da jeg startede på studie, var jeg så heldig at få muligheden for at beholde jobbet i CityCallCenter og overgå til NAW-teamet, hvor min erfaring fra CityCallCenter supplerer min uddannelse godt. Blandt andet har jeg opnået erfaringer som samtalestyring, tålmodighed og professionalitet, som jeg drager nytte af.”

Således er en stilling på CityCallCenters deltids- eller nathold en perfekt mulighed, hvis du søger et fleksibelt deltidsjob, der bidrager med brugbar arbejdserfaring inden for adskillige brancher ved siden af studiet. Uanset hvilket job du måtte tage ved siden af studiet, er det altid en klar fordel at have erhvervserfaring. Det vil altid være en fordel på både kort og lang sigt.

Piccoliner:  Deltidsjob ved siden af skolen

Måske søger du i stedet dit første deltidsjob ved siden af folkeskolen eller gymnasiet? I så fald er stillingen som piccoline i CityCallCenter relevant. I stillingen som piccoline kan du opnå nyttig arbejdserfaring i en professionel virksomhed inde i hjertet af København. Udover kundeservicemedarbejdere og receptionister, består CityCallCenter af et hold piccoliner, som sikrer sig, at kontoret er pænt og ryddeligt.

Stillingen som piccoline er fleksibel, da det blot kræver et par vagter om ugen, som du kan lægge efter din undervisning. Arbejdsopgaverne består blandt andet af oprydning i mødelokaler, rengøre kaffemaskiner, fylde/tømme opvaskemaskinen samt aflevere post. Det er vigtigt, at du som piccoline kan tage ansvar og er pligtopfyldende, da du kommer til at spille en central rolle for medarbejdernes og kontorlejernes hverdag.

Om du starter på fuldtid, deltid, som picco eller andet, så sikrer vi os, at du fra start får den nødvendige oplæring i de forskellige kunder og systemer, så du er godt klædt på til at varetage dine ansvarsområder. Ligeledes kan du få tildelt flere ansvarsområder, hvis det ønskes, som for eksempel planlægning af fredagsbarer, supervisor, sociale medier, vikarreceptionist og mange flere.

Callcenter løn

Som medarbejder i et callcenter, er løn relevant som i alle andre jobs. Den kan variere fra 15.000 kr til over 30.000 kr, såvel som der er stor forskel på om det er i et telemarketing callcenter, eller i et kundeservice call center. Hvis du er drevet af de høje salgs mål og lønnen der følger med, skal du klart søge job i et telemarketing callcenter. Hos CityCallCenter skal du forvente en løn der matcher markedet, og hvor din erfaring har stor indflydelse. Du kan eventuelt tjekke Jobindex’ egne tal for lønnen som kundeservicemedarbejder.

Læs mere og søg ledige stillinger i CityCallCenter her eller send os gerne en uopfordret ansøgning.