Kundeudtalelser: Erhvervstelefoni

Vi tilbyder erhvervstelefoniløsninger til alle brancher. På denne side kan du se, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder med at opfylde deres kommunikationsbehov.

Skal vi også hjælpe jer? Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe den optimale telefonløsning for jeres virksomhed.

Televox erhverstelefoni
callcenter baggrund
callcenter baggrund

Kundeudtalelser fra Telavox brugere

CityCallCenter specialiserer sig i at koble skræddersyede Telavox telefoni-løsninger med vores personlige telefonpasningstjeneste for at styrke din forretningskommunikation. Vi tilbyder hver virksomhed, stor som lille, en tilpasset løsning, der maksimerer værdien af hver samtale.

ABUS

“Vi kiggede efter en løsning, som kunne løfte hele vores nordiske organisation – det kunne Telavox som den eneste!”

Aspia

“Da vi havde vores første møde med Telavox, kunne vi straks mærke, at det var et godt match.”

Lime

“Medarbejdere kan arbejde hjemmefra uden problemer takket være Telavox.”

Erhvervstelefoni kunder

Citycallcenter er glade for at bruge et system med så mange glade kunder

ABUS

De fleste kender navnet ABUS fra hverdagen. Ikke mindst fra vores cykelhjelme, låse og børnesikringer, men også professionelle og dybt avancerede video overvågnings- og alarmsystemer.

Udfordringen

”Vi havde brug for at kunne integrere alle kolleger i samme løsning, så vi hele tiden kunne se, hvem der var på og nemt kunne stille om. Det kunne vores eksisterende telefoniløsning ikke.”

Løsningen

”Vi kiggede efter en løsning, som kunne løfte hele vores nordiske organisation – det kunne Telavox som den eneste!”

Resultat

”Det absolut fedeste ved Telavox? Det må være, at I dækker vores behov. Det var det korte svar,”
”Det er kanon. Jeg er meget tilfreds!”

Aspia

Aspia er et konsulentfirma, der hjælper sine kunder med alt fra at starte virksomhed til årsregnskabet. Eller det store internationale opkøb. Aspias konsulenter og digitale værktøjer hjælper deres kunder med lønstyring, forretningsrådgivning og uafhængig skatterådgivning.

Udfordringen

”Vi havde ikke selv valgt vores leverandør af telefoni, men arvet den fra PWC. Det betød, at vi altid skulle kontakte PWC, som igen skulle kontakte leverandøren, hvis vi ville foretage ændringer i virksomhedens Cloud PBX.”

Løsningen

”Da vi havde vores første møde med Telavox, kunne vi straks mærke, at det var et godt match. Sælgerne var lydhøre og havde sat sig ind i vores virksomhed og vores behov[…]”

Resultat

”Med PWC havde vi en pulje, som alle skulle deles om. Det var virkelig ikke fleksibelt og ret dyrt. Siden vi skiftede til Telavox, har vi sparet tusindvis af kroner.”

Lime Technologies

Lime Technologies er en IT-virksomhed, der tilbyder egenudviklede CRM-systemer. I dag har de 260 ansatte, er børsnoterede og etablerede i hele Norden.

Udfordringen

”Ingen havde helt forstået, hvordan det fungerede, undtagen et par kolleger der konstant skulle løse problemer. Og vi havde ingen integration af mobiltelefoni[…]”

Løsningen

”Telavox vandt på designet – god UX betyder meget set fra et support-perspektiv!”

Resultat

“At opretholde et højt sikkerhedsniveau bør være nemt – her er Telavox igen det optimale valg[…]”