Leje af mødelokaler i København

Skal du leje mødelokaler i København? Som en del af CityCallCenters kontorhotel og adresseservice, udlejer vi to mødelokaler på time- og dagsbasis. Vi har bemandet reception til at tage imod jeres gæster, og sørger for forplejning efter behov. I finder os på Hammerensgade 1, 2., 1267 København K.

Mødelokaler i København K

Leje af mødelokaler i København

CityCallCenter udlejer to mødelokaler på time- og dagsbasis som en del af vores kontorhotel i København K. Det er primært vores kontorlejere og os selv der anvender lokalerne. Men da vi ikke kan bruge dem alle ugens dage, er det muligt for alle udefra også at leje lokalerne. Derudover giver det liv på vores etage, at der kommer både nye og tilbagevendende gæster udefra.

Begge mødelokaler ligger ud til St. Kongensgade og med udsigt over Nyboder. Mødelokalerne er beregnet til henholdsvis 4 og 6 personer, men der kan godt være flere personer, såfremt det ønskes. Så skal I blot kontakte os.

Det er nemt at ankomme til vores mødelokaler med offentlig transport. Der er 500 meter til såvel Marmorkirkens Metro som til Østerport. Parkering kan ske på gadeniveau. Her anbefaler vi at anvende området omkring Nyboder, da det kan være svært at finde parkering mellem ambassaderne i de ensrettede gader ved Kastellet.

Mødefaciliteter København

I begge mødelokaler er der monitors, som der kan forbindes til trådløst, eller via HDMI-kabel, såvel som whiteboards.

På hele vores etage kan der forbindes til vores fælles WiFi. For at kunne for anvende monitors trådløst, er det en forudsætning at I forbinder til vores WiFi.

Hvis I har bestilt forplejning, vil der også blive sørget for dette. Almindelig forplejning som vand, kaffe, the, sodavand og lignende sørger vi selv for. Mens Emmerys og vores frokostleverandør står for morgenmad, sandwiches, smørrebrød og lignende.

Ved ankomst skal I blot melde jer i receptionen på 2. sal. Så bliver I taget imod af vores receptionister, og vist til jeres mødelokale.

Lej et mødelokale

Du kan leje mødelokalerne med kort varsel, ved at booke online her. Hvis du har ønsker ud over valgmulighederne, er du velkommen til at kontakte os på 80202029.

Hvis du ønsker at afbestille et mødelokale, kan det gøres senest 24 timer før, enten ved at følge linket i jeres bekræftelsesmail, eller ved at ringe til os.

Som kontorlejer hos CityCallCenter, har du også mulighed for at anvende mødelokalerne uden for normal åbningstid, dvs efter kl. 17 og inden kl. 8 i hverdage, såvel som i weekender. Derudover kan mødelokalernes lejes til fordelagtig pris som kontorlejer.

Billige mødelokaler København

Vi har en eksklusiv adresse i København, men vores mødelokaler er billige. Det mindste af lokalerne kan lejes for 200 kr for første time, og det største for 300 kr. De efterfølgende timer i lokalerne er endnu billigere. Læs mere om leje af mødelokaler her.

Hvis vores mødelokaler alligevel ikke opfylder jeres behov, kan man udvide søgningen på eksempelvis Lokalebasen eller Spacelocator. Der er mange lokationer i København med mulighed for at leje mødelokaler, så der er bestemt noget for enhver smag, behov og prisklasse.

Leje af mødelokaler på Østerbro

Vores mødelokaler er blevet mere eftertragtede, og vi oplever en stigende efterspørgsel. Det er bl.a. virksomheder i nabolaget, eller som kommer til København udefra. Den flotte og lettilgængelige lokation, kombineret med en attraktiv pris og servicemindede receptionister, gør os til et oplagt sted at afholde møder.

I nyere tid har vi bl.a. haft gæster fra:

  • Rådgivningshuse
  • Modeindustrien
  • Softwarebranchen
  • Rekrutteringsbranchen

..og mange flere. Størstedelen af vores mødelokalelejere kommer igen, hvilket vi er stolte af.

Ring til os på 80202029 for at høre mere om leje af mødelokaler.