Find det helt rette mødelokale til jeres næste møde

En essentiel grundsten for at kunne afholde et godt møde er at have det helt rette mødelokale. Det er her, I skal holde fokus og diskutere vigtige emner. Lokalet kan være afgørende for både mødets forløb og deltagernes komfort, og det bør derfor være indbydende, behageligt og egnet til formålet. Det er derfor en god idé, at I tænker over, hvilke krav I har til mødelokalet, inden I begynder at lede efter det.

Erhvervstelefoni, som det bør være

Kombiner IP-telefoni, mobiltelefoni og PBX i én samlet løsning. Opfyld alle jeres telekommunikationsbehov og centraliser jeres telefoni for at forbedre kundeoplevelsen. Tilgængelig på alle enheder, overalt.

Komplet indsigt i jeres data

Ved at udnytte realtidsstatistik kan I foretage beslutninger baseret på data, som vil højne jeres servicekvalitet, forbedre effektiviteten og optimere brugen af ressourcer.

Optimal skalerbarhed

Telavox giver jer muligheden for selvstændigt at tilpasse jeres kommunikationsplatform efter behov. Skaler jeres løsning op eller ned, præcis som det passer jer, alt efter hvordan jeres virksomhed udvikler sig.

Altid til jeres tjeneste

Hos Telavox står vores supportteam og jeres dedikerede Customer Success Manager klar til at assistere dig og dine kolleger gennem hele processen, fra onboarding til vellykket implementering og den daglige drift.

Kun det bedste netværk opfylder vores standarder

Telavox benytter sig af førsteklasses operatørnetværk i alle de lande, vi opererer i, for at garantere jer en hurtig og stabil telefonforbindelse. I Danmark udbyder vi erhvervstelefoni gennem TDC eller Telenors netværk.

Integrer Telavox med jeres yndlings-apps

Integrer jeres Telavox-telefonisystem og PBX-løsninger med de vigtigste applikationer, som I anvender i jeres forretning, herunder CRM-systemer, helpdesks, og andre nøgleværktøjer.

Dette vil hjælpe jer med at optimere og strømline arbejdsprocesserne effektivt.