Callcenter – Fuldtid – København

Telefonreceptionist

Kundeservicespecialist på fuldtid til dagshold

Fuldtid.

Vil du være med til at levere professionel og engageret kundeservice til vores virksomheders kunder. Vi søger løbende kundeservice-specialister til fuldtidsstillinger som telefonreceptionister til vores dagshold, som har erfaring med at arbejde i et call center. Hos CityCallCenter tilbyder vi professionel telefonpasning for virksomheder.  Du kan forvente en travl hverdag, hvor opkaldene er mange og din omstillingsparathed skal være i top. Så lyder det som dig, er du den rette til jobbet til at hjælpe vores kunder.

Jobbet i CityCallCenter indebærer

  • Besvarelse af opkald/assistance
  • E-mail- og chathåndtering
  • Forefaldende arbejde på kontoret – herunder mødebooking, klargøring af mødelokaler mv.

Om dig

Din vigtigste opgave er, at du ser dig selv som værende vores kunders egen telefonreceptionist. Du gør altid dit ypperste for, at vores virksomheds kunder kan høre, at du smiler igennem telefonen. Du brænder for at gøre en forskel, og din kundeservice er kendetegnet ved at være personlig, nysgerrig, lyttende og fuld af engagement. Du forventes at have gode mundtlige og skriftlige kundskaber – dansk og engelsk er en nødvendighed, yderligere sprog er kun en fordel.

Vi tilbyder

  • En dynamisk og uformel kultur, hvor det sociale aspekt er i højsædet
  • Et spændende og udfordrende job med forskelligartede opgaver, hvor du i høj grad har mulighed for at præge din egen hverdag
  • At du bliver en del af en virksomhed, hvor værdier som tillid, ærlighed og respekt står centralt

Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig introduktion og oplæring til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Arbejdstider og ansættelsesstart

Arbejdstiden er som udgangspunkt placeret mandag-fredag i tidsrummet kl. 7-17, dog kan man forvente at have en aftenvagt om ugen til kl. 23.

Interesseret?

Så send os gerne din ansøgning samt vedhæftet CV og billede til: job@citycallcenter.dk. Vil du høre mere om stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte os på telefon 80202029.