Callcenter – Deltid – København

Telefonreceptionist

Kundeservicespecialister til vores callteam

Deltid.

Vil du være med til at levere professionel og engageret kundeservice til vores virksomheders kunder. Vi søger løbende erfarne kundeservicespecialister til deltidsstillinger til vores team. Hos CityCallCenter tilbyder vi professionel telefonpasning for virksomheder 24/7 – 365 dage om året, og derfor søger vi medarbejdere, der er indstillet på at arbejde alle ugens dage, og er fleksibel ift. arbejdstider. Måske er du studerende, har sabbatår, er en moden profil som ønsker at arbejde deltid, eller noget helt fjerde. Du kan forvente en travl hverdag, hvor opkaldene er mange og din omstillingsparathed skal være i top. Så lyder det som dig, er du den rette til jobbet til at hjælpe vores kunder.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

  • Besvarelse af telefonopkald på vegne af vores kunder
  • Kommunikation med/for kunder på forskellige kanaler
  • Administrativt og forefaldende dagsopgaver på kontoret og kontorhotellet

Om dig

Din vigtigste opgave er, at du ser dig selv som værende vores kunders egen telefonreceptionist. Du gør altid dit ypperste for, at vores virksomheds kunder kan høre, at du smiler igennem telefonen. Du brænder for at gøre en forskel, og din kundeservice er kendetegnet ved at være personlig, nysgerrig, lyttende og fuld af engagement. Du forventes at have gode mundtlige og skriftlige kundskaber – dansk og engelsk er en nødvendighed, yderligere sprog er kun en fordel.

Vi tilbyder

  • En dynamisk og uformel kultur, hvor det sociale aspekt er i højsædet
  • Et spændende og udfordrende job med forskelligartede opgaver, hvor du i høj grad har mulighed for at præge din egen hverdag
  • At du bliver en del af en virksomhed, hvor værdier som tillid, ærlighed og respekt står centralt

Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig introduktion og oplæring til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Arbejdstider og ansættelsesstart

Arbejdstiden er fleksibel og aftales løbende, og det kan foregå alle ugens dage. Ansættelsesstart ved næste ledige stilling.

Interesseret?

Så send os gerne din ansøgning samt vedhæftet CV og billede til job@citycallcenter.dk. Vil du høre mere om stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte os på 80202029.