Callcenter – Fuldtid – København

Salgskonsulent

Salgskonsulent i ambitiøst inbound callcenter

Stilling slået op 5. november, 2021

Kunne du tænke dig at få en central salgsrolle hos en virksomhed i udvikling? Hos CityCallCenter har vi et unikt og effektivt koncept af høj kvalitet, som nu er klar til at blive rullet bredere ud.

I tæt samarbejde og med direkte reference til den adm. direktør, er du den der sætter retningen for vores salgsarbejde fremadrettet og sikrer den fortsatte vækst. Hvis du motiveres af at skabe og udbygge langvarige kunderelationer, have ansvar og indflydelse på egen hverdag og få faglige udviklingsmuligheder, så er dette et job for dig.

Vi forventer, at du kommer med mindst 3 års salgserfaring, gerne fra en lignende stilling, hvor du med din forståelse og interesse for branchen, har rådgivet eksisterende, nye og potentielle kunder omkring mulige services.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

  • Opbygge, drive og deltage i såvel inbound som outbound salgsarbejde
  • Opbygning og videreudvikling af ny og eksisterende kundeportefølje og netværk
  • Drivkraft for salgsstrategi og opbygning af afdeling
  • En vigtig rolle i marketingindsatsen

Kvalifikationer

  • Erfaring med opsøgende salg og kunderådgivning
  • Erfaring med inbound sales funnel såvel som outbound salgsarbejde
  • Erfaring med at arbejde i et callcenter – opkaldshåndtering, kundeservice mv.
  • Kendskab til de fleste brancher og sektorer i Danmark/Norden
  • Fremragende kommunikationsegenskaber, mundtligt og skriftligt dansk og engelsk

For at få succes i stillingen, motiveres du af opsøgende og værdibaseret salg, hvor din nysgerrighed og vilje til at finde holdbare løsninger for kunden, er din vej ind til salget.

Derudover brænder du for at gøre en forskel som salgskonsulent i en virksomhed, som er i god udvikling og ønsker at rykke sig til det næste niveau. Som person er du ihærdig og vedholdende, og har tilpas gennemslagskraft, med respekt for andres værdier. Du kan arbejde agilt, er god til at rådgive og til at indgå i dialog med virksomhedskunder på alle niveauer – store som små – og så kommer du med et godt humør og et smittende engagement, for det er en vigtig del af vores kultur.

Interesseret?
Send gerne din ansøgning og cv til job@citycallcenter.dk, eller giv os et ring på 80202029.